Tule meille töihin!

Oma Lääkärisi ja Mehiläinen tarjoavat satoja työmahdollisuuksia

Mehiläinen on Suomen johtava ja laaja-alaisin yksityinen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottaja. Palveluvalikoimamme kattaa koko sote-palveluiden kentän julkisista terveydenhuollon palveluista hoiva- ja asumispalveluihin sekä hammashoitoon. Vastaavasti olemme johtava työterveyshuollon ja yksityisen terveydenhuollon toimija.

Oma Lääkärisi -terveysasemilla ja Mehiläisen valtakunnallisessa verkostossa on jatkuvasti tarjolla satoja työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joustavat työmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut.

Työntekijät ovat merkittävin voimavara Oma Lääkärisi -terveysasemilla ja Oma Sote -toimintamallissa. Henkilöstön tyytyväisyys on ollut koko toiminnan ajan huippuluokkaa (yli 4/5) ja vaihtuvuus työntekijäkunnassamme alittaa selvästi julkisen sektorin tason.

Terveysasemillamme on lääkärien koulutusoikeudet, eli niissä työskentelevä lääkäri voi erikoistua yleislääketieteeseen. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen aktiivisen ja jatkuvan koulutustoiminnan kautta.

Jätä avoin hakemuksesi Oma Lääkärisi -asemalle tai kerro kiinnostuksestasi laajemmin oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä!

Katso myös Mehiläisen avoimet työmahdollisuudet.