Jyväskylän keskustan Oma Lääkärisi -terveysasema lopettaa toiminnan 4.8.2019

Mehiläinen  jättänyt irtisanoutumisilmoituksen Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten valinnanvapauskokeilulle. Mehiläinen vastaa kuitenkin valinnan tehneiden asiakkaidensa avosairaanhoidon ja sosiaaliohjauksen palveluista vielä 3 kuukauden irtisanoutumisajan. Palvelu jatkuu siten normaalisti Mehiläiselle vaihtaneiden asiakkaiden osalta 4.8.2019 saakka.  Valinnanvapauskokeilu päättyy lokakuun lopussa.

Irtisanoutumisajan päätyttyä Mehiläiselle vaihtaneiden valinnanvapausasiakkaiden palvelut tarjotaan automaattisesti oman asuinalueen julkisella terveysasemalla, ellei asiakas ole tehnyt 4.8.2019 mennessä valintaa jollekin toiselle julkiselle terveysasemalle tai kokeilussa mukana olevalle yksityiselle terveyspalveluntuottajalle.

Jokaiselle Mehiläisen valinnanvapausasiakkaalle postitetaan asiasta tarkempi ohjekirje valinnasta tai omalle terveysasemalle palaamisesta.

Valinnan tehneet asiakkaat voivat myös ottaa yhteyttä valinnanvapauskokeilun palvelunumeroon 014 266 0133 maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 9–16.

Julkisilla terveysasemilla on valmius palvella kaikkia palaavia asiakkaita. Mehiläiselle kertyneet potilastiedot siirtyvät automaattisesti asiakkaiden mukana, joten hoidon jatkuvuus voidaan taata palveluntuottajan vaihtuessa.

Lue lisää aiheesa >>