Yleisötilaisuus eteisvärinästä ja verenohennuslääkitysvaihtoehdoista 8.12.2016 Espoon Iso Omenassa

Eteisvärinä altistaa aivotapahtumille

Tilaisuudessa Oma Lääkärisi asemien henkilökunta kertoo verenohennuslääkityksen merkityksestä eteisvärinän yhteydessä sekä kuinka vaihto uuteen lääkkeeseen tapahtuu Oma Lääkärisi asemilla Espoossa. Tietoiskujen jälkeen on mahdollisuus keskustella vaihtoehdoista henkilökunnan kanssa.

Tule kuulemaan eteisvärinäpotilaan verenohennuslääkityksen vaihtoehdoista  ja lääkityksen vaihtamisesta

To 8.12.2016 klo. 17:00-19:00 Iso Omenan Palvelutorille Isolle Stagelle

Myös omaiset ovat tervetulleita. Ilmoittautumista ei tarvita.

Tilaisuudessa Oma Lääkärisi asemien henkilökunta kertoo verenohennuslääkityksen merkityksestä eteisvärinän yhteydessä sekä kuinka vaihto uuteen lääkkeeseen tapahtuu Oma Lääkärisi asemilla Espoossa. Tietoiskujen jälkeen on mahdollisuus keskustella vaihtoehdoista henkilökunnan kanssa.