Mehiläinen aloitti vastaanottotoiminnan Säynätsalon terveysasemalla

Mehiläinen, aloitti toimintansa Säynätsalon terveysasemalla 1.11.2016. Mehiläinen tuottaa jatkossa kaikki terveysaseman lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottopalvelut, suun terveydenhuollon palvelut (pois lukien oikomishoito) sekä kotihoidon palvelut. Terveysasema on auki arkisin klo 8–16. Toiminnan käynnistyttyä vastaanottoja tullaan pitämään myös ilta-aikoina ja niistä tiedotetaan erikseen.

Mehiläinen on sitoutunut tuottamaan säynätsalolaisille laadukkaita ja saavutettavia perusterveydenhuollon palveluita.

  • Perusterveydenhuollon, suun terveydenhuollon ja kotihoidon palvelut yhdistävä kokonaisuus on meille mielenkiintoinen uusi aluevaltaus. Haluamme rakentaa palvelut asiakaslähtöisesti ja hyvin saavutettavaksi avoimessa vuorovaikutuksessa säynätsalolaisten kanssa, Mehiläisen terveysasematoiminnasta vastaava johtaja Lasse Männistö kertoo.

Säynätsalon terveysaseman sairaanhoitajan ja lääkärin vastaanottopalveluiden puhelinnumero on 014 266 2068. Kaikki puhelinasiointi lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanotolle (ajanvaraus, tutkimustulosten saaminen ja hoito-ohjeiden antaminen) tapahtuu tämän numeron kautta. Asukkaiden toivotaan soittavan tutkimustulosten saamiseksi ja muissa kiireettömissä tilanteissa klo 10 jälkeen. Tämä ehkäisee ruuhkaa puhelinpalvelussa kiireellisten tapausten keskittyessä yleensä aamupäiviin.

Säynätsalon suun terveydenhuollon ajanvarauksen puhelinnumero on 014 266 0690. Samana päivänä kiireellistä ja välitöntä suun terveydenhoitoa vaativissa asioissa numero on 014 266 2319.

Säynätsalon kotihoidon piirissä olevat asiakkaat voivat olla yhteydessä palveluneuvonnan numeroon 040 187 0785 klo 7-22. Kotihoidon uusia asiakkaita pyydetään olemaan yhteyksissä OIVA-keskuksen palvelunumeroon 014 266 1801 arkisin klo 9-15.